Java Developer

By January 8, 2020 February 27th, 2020 Vacatures

Vacature Java Developer

Is software ontwikkelen in Java jouw passie? Ben je hongerig naar nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied? En maak je graag deel uit van een organisatie waar je kunt groeien en bloeien? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Bij Oelan helpen we dagelijks onze opdrachtgevers met vraagstukken in het hart van het software ontwikkelproces. Als Java Developer lever je hier een belangrijke bijdrage aan, want er wordt van je verwacht dat je code oplevert waarmee je opdrachtgever vooruit kan.

Welkom bij Oelan, welkom thuis.

Bij Oelan vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Naast een gangbaar dienstverband bieden we dan ook nog twee andere ‘smaken’ aan: mid-lance en Ondernemen met Oelan. Verder krijg je volop de ruimte om verder te groeien en bloeien als mens en als professional. Daarbij werken we gezamenlijk aan je ontwikkelpunten, stimuleren we een gezonde levensstijl en faciliteren we bewegen. Vakinhoudelijk volg je gerichte trainingen en neem je deel aan sessies waar je kennis en ervaringen uitwisselt met je collega’s. Zo blijft je markt- en inhoudelijke kennis up to date en kunnen we samen onze opdrachtgevers altijd de best passende oplossing bieden.

Wij zoeken…

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwsgierige en technisch onderlegde collega’s met een gezonde drive. We bieden je uitdagende opdrachten en een thuisbasis met betrokken en enthousiaste mensen. Voor een avontuurlijke carrière als Java Developer bij Oelan dien je te voldoen aan het volgende profiel:

  • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau;
  • Meer dan 3 jaar ervaring met programmeren en implementeren van Java applicaties en oplossingen;
  • Kennis van en ervaring met frameworks zoals Spring, Hibernate en J2EE;
  • Het is een pre als je kennis van en ervaring hebt met frameworks zoals Bootstrap, AngularJS, jQuery en Groovy/Grails;
  • Kennis van en ervaring met SQL;
  • Kennis van en ervaring met ESB’s, webservices en API’s;
  • Ervaring met een Agile/Scrum manier van werken;
  • Ervaring met ontwikkelen in CI/CD omgevingen;
  • Je bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied en vindt het leuk om hierover te sparren met je collega’s en vakgenoten uit het veld;
  • Goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift (Nederlands en Engels);
Geef je carrière de boost die het verdient

Stuur je cv met een korte motivatie per e-mail naar gjalt.vandam@oelan.nl. Ook als je niet helemaal voldoet aan het gevraagde profiel nodigen we je uit om te reageren. Voor vragen over deze vacature kun je ook contact opnemen met Gjalt via hetzelfde e-mail adres of door hem te bellen op 06 – 46 74 01 52.

Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op deze website en op onze LinkedIn pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.