Onze filosofie? IT wordt door mensen gemaakt

De filosofie van Oelan

Waardering krijgen, ruimte om je te ontplooien, plezier maken. Belangrijke elementen om je ergens thuis te voelen. Vanzelfsprekend gaat er niets boven je eigen thuis, maar bij Oelan bieden we je graag iets soortgelijks. Een warme thuisbasis, waar je helemaal op je plek bent. Gewoon omdat je het waard bent.

Het is dan ook niet vreemd dat het fundament van Oelan al ruim 15 jaar wordt gevormd door twee pijlers: mens en ambacht.

Onze filosofie? IT wordt door mensen gemaakt. Echte mensen die met aandacht en plezier hun vak uitoefenen en zo hun opdrachtgever vooruithelpen. Dat is alleen mogelijk als we continu aandacht voor elkaar hebben, zowel op persoonlijk als inhoudelijk vlak.

Maatwerk

Iedere relatie die we aangaan is maatwerk. Want je thuis voelen bij Oelan vinden we ontzettend belangrijk. Daarom bieden we diverse mogelijkheden om bij ons in te stappen.

Aandacht

Je krijgt alle aandacht die nodig is, zodat je kunt uitblinken in je rol. We staan vaak genoeg met je in contact om te weten hoe het met je gaat. Aan beoordelingsgesprekken doen we dus niet.

Onbeperkt opleidingsbudget

Iedereen bij Oelan heeft een onbeperkt opleidingsbudget. Er is veel mogelijk, zolang het maar betrekking heeft op je vakgebied of op je rol van professional.

Oelan avond

Zes keer per jaar organiseren we een avond voor alle collega’s waar we informeel bijpraten, samen eten, plezier maken en er ook vakinhoudelijke zaken voorbijkomen. Dit doen we bij voorkeur in onze gezellige thuisbasis in Amsterdam, maar soms wijken we uit naar een andere locatie om samen iets leuks te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan ontsnappen uit een Escape Room.

Jaarlijkse tour

Eenmaal per jaar gaan we in mei met de hele organisatie een paar dagen naar een Europese stad. Gewoon om plezier te maken met elkaar en wat cultuur mee te pikken. Waarom we dat doen? Waarom niet? Afgelopen jaar waren we te gast in het eigenzinnige Berlijn.

Zorgen voor een ander

Bij Oelan zorgen we goed voor elkaar, maar vinden we het ook belangrijk om wat voor anderen te doen. Daarom gaan we ieder jaar een dagje uit met mensen die wel wat gezelschap kunnen gebruiken. Een dagje Artis met ouderen is hier het meest recente voorbeeld van. Ondanks de regen was het een dag vol zonneschijn.

Tech Day

Ook de vakinhoud komt ruimschoots aan bod. Twee keer per jaar organiseren we daarom een Tech Day waarbij alle disciplines binnen onze dienstverlening samenwerken om er een succes van te maken. De meest recente was afgelopen oktober waar we een heuse robo-challenge hebben georganiseerd.

Zomerborrel en eindejaarsdiner

Ieder jaar organiseren we in juni een zomerborrel en in december een eindejaarsdiner. Vaak doen we dit onder de rook van Amsterdam in een landelijke omgeving. Een gezellig samenzijn met een lekker hapje en een drankje, waar de partners van onze collega’s ook van harte welkom zijn

Aandacht voor het thuisfront

Ook je thuisfront wordt niet vergeten. Heb je jonge kinderen? Die ontvangen voor hun verjaardag een leuk boek en je eventuele partner ontvangt een feestelijke lekkernij op zijn of haar verjaardag. Waarom we dat doen? Omdat we erin geloven dat jouw functioneren voor een belangrijk deel wordt bepaald door de mensen die het dichtste bij je staan. En dat verdient een beloning, want we zijn er maar wat blij mee dat we je iedere week weer mogen 'lenen'.