Aerial view Oelan

Welkom bij Oelan

Oelan is een netwerkorganisatie, iedereen staat in verbinding; de lijnen zijn kort en er is geen sprake van hiërarchie maar van een natuurlijke ordening. Oelan stimuleert de ontwikkeling van de persoonlijke autonomie; de mens staat centraal bij Oelan.

Lees meer

Vacatures

Oelan is op zoek naar gedreven collega’s met gezonde ambitie, ruime werkervaring en een technische achtergrond op hbo- of wo-niveau, die een actieve bijdrage willen leveren aan onze organisatie. Voldoe je hieraan en wil je verder groeien als professional en als mens?

Lees meer

Persoonlijke Ontwikkeling

Oelan heeft een actief programma gericht op persoonlijke groei. Er wordt individueel gewerkt met verschillende instrumenten, gericht op persoonlijke ontwikkeling. Uitgangspunt hierbij is het verkrijgen van zelfinzicht door het ontdekken van  persoonlijke effectiviteit en drijfveren.

Lees meer

Oelan Avontuur

Werken bij Oelan betekent niet alleen het vervullen van opdrachten bij interessante klanten, maar ook het mogen leveren van een relevante maatschappelijke bijdrage. Onze blik richt zich niet alleen op de IT-werkelijkheid van alle dag, maar wij zien ook graag de wereld om ons heen.

Lees meer