Agile Tester

By November 18, 2019 February 27th, 2020 Vacatures

Vacature Agile Tester

Is software testen jouw passie? Steek je graag overal je neus in? En deins je niet terug voor een intensieve samenwerking met andere rollen binnen het softwareontwikkelteam? Lees dan vooral even door.

Bij Oelan helpen we dagelijks onze opdrachtgevers met uitdagende vraagstukken in het hart van het software ontwikkelproces. Als Agile Tester lever je hier een belangrijke bijdrage aan, want er wordt van je verwacht dat je gefundeerd adviseert over het wel of niet in productie nemen van gebouwde software. Dat is een verantwoordelijkheid die je alleen maar kunt dragen als je van de hoed en de rand weet. Het gaat dus verder dan alleen maar te controleren of er wordt voldaan aan de requirements. Spreekt dit je aan en maak je graag deel uit van een organisatie waar je kunt groeien en bloeien? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Welkom bij Oelan, welkom thuis.

Bij Oelan vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Naast een gangbaar dienstverband bieden we dan ook nog twee andere ‘smaken’ aan: mid-lance en Ondernemen met Oelan. Verder krijg je volop de ruimte om verder te groeien en bloeien als mens en als professional. Daarbij werken we gezamenlijk aan je ontwikkelpunten, stimuleren we een gezonde levensstijl en faciliteren we bewegen. Vakinhoudelijk volg je gerichte trainingen en neem je deel aan sessies waar je kennis en ervaringen uitwisselt met je collega’s. Zo blijft je markt- en inhoudelijke kennis up to date en kunnen we samen onze opdrachtgevers altijd de best passende oplossing bieden.

Wij zoeken…

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwsgierige en technisch onderlegde collega’s met een gezonde ambitie. We bieden je uitdagende projecten en een thuisbasis met betrokken en enthousiaste collega’s. Voor een avontuurlijke carrière als Agile Tester dien je te voldoen aan het volgende profiel:

  • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau;
  • ≥ 3 jaar ervaring met het testen van software en bijbehorende testtools;
  • Affiniteit met testautomatisering;
  • TMap en/of ISTQB gecertificeerd;
  • Ervaring met het werken in een Agile/Scrum omgeving;
  • Ervaring met Selenium, Fitnesse en/of SoapUI is een pre;
  • Ervaring met een ontwikkeltaal zoals Java is een pre;
  • Goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Geef je carrière de boost die het verdient

Stuur je cv met een korte motivatie per e-mail naar johan.vork@oelan.nl. Ook als je niet helemaal voldoet aan het gevraagde profiel nodigen we je uit om te reageren. Voor vragen over deze vacature kun je ook contact opnemen met Johan via hetzelfde e-mail adres of door hem te bellen op 06 – 11 30 41 88.

Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op deze website en op onze LinkedIn pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.