CI/CD Engineer

By November 18, 2019 February 27th, 2020 Vacatures

Vacature CI/CD Engineer

Is het automatiseren van het software ontwikkelproces jouw passie? Ben je hongerig naar nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied? En maak je graag deel uit van een organisatie waar je kunt groeien en bloeien? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Bij Oelan helpen we dagelijks onze opdrachtgevers met uitdagende vraagstukken in het hart van het software ontwikkelproces. Als CI/CD Engineer lever je hier een belangrijke bijdrage aan, want er wordt van je verwacht dat je samen met andere mensen in je team een stevig en schaalbaar fundament neerzet voor het software ontwikkelproces van onze opdrachtgevers. Een pittige verantwoordelijkheid, waar je veel technische kennis voor nodig hebt.

Welkom bij Oelan, welkom thuis.

Bij Oelan vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Naast een gangbaar dienstverband bieden we dan ook nog twee andere ‘smaken’ aan: mid-lance en Ondernemen met Oelan. Verder krijg je volop de ruimte om verder te groeien en bloeien als mens en als professional. Daarbij werken we gezamenlijk aan je ontwikkelpunten, stimuleren we een gezonde levensstijl en faciliteren we bewegen. Vakinhoudelijk volg je gerichte trainingen en neem je deel aan sessies waar je kennis en ervaringen uitwisselt met je collega’s. Zo blijft je markt- en inhoudelijke kennis up to date en kunnen we samen onze opdrachtgevers altijd de best passende oplossing bieden.

Wij zoeken…

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwsgierige en technisch onderlegde collega’s met een gezonde drive. We bieden je uitdagende opdrachten en een thuisbasis met betrokken en enthousiaste mensen. Voor een avontuurlijke carrière als CI/CD Engineer bij Oelan dien je te voldoen aan het volgende profiel:

 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met opzetten en beheren van services op Linux, Unix en Windows;
 • Ervaring met cloud technologieën (private/public) zoals AWS, Azure;
 • Ervaring met een orchestration tool bijv. Ansible, Chef, Puppet;
 • Ervaring met application deployment tools;
 • Ervaring met Continuous Delivery tools zoals Jenkins, Maven, Artifactory, Nexus, GitLab, GitHub en SonarQube;
 • Je bent geïnteresseerd in het neerzetten van een software delivery pipeline, ontwerpmethodieken, moderne softwareontwikkelmethoden, testmethoden, cloud deployment van complexe systemen en beheer;
 • Je bent een teamspeler en een spin in het web;
 • Je adviseert en faciliteert en weet wat de verschillende disciplines in het team nodig hebben;
 • Je hebt ervaring met het werken volgens Agile methoden, zoals Scrum en Kanban;
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift (Nederlands en Engels);
 • Verder is het een pre als je ervaring hebt met geautomatiseerd testen en testtools zoals Protractor, Fitnesse en Selenium.
Geef je carrière de boost die het verdient

Stuur je cv met een korte motivatie per e-mail naar gjalt.vandam@oelan.nl. Ook als je niet helemaal voldoet aan het gevraagde profiel nodigen we je uit om te reageren. Voor vragen over deze vacature kun je ook contact opnemen met Gjalt via hetzelfde e-mail adres of door hem te bellen op 06 – 46 74 01 52.

Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op deze website en op onze LinkedIn pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.