Het Oelan Avontuur

Verder kijken dan de IT-werkelijkheid van alle dag

Werken bij Oelan betekent niet alleen dat je interessante opdrachten doet bij onze opdrachtgevers. Ook plezier maken en iets voor een ander doen vinden we belangrijk. Bij Oelan kijken we dus verder dan de IT-werkelijkheid van alle dag. Met het Oelan Avontuur geven we hier invulling aan.

Wat denk je bijvoorbeeld van een jaarlijkse tour? Eenmaal per jaar gaan we met de hele organisatie een paar dagen naar een Europese stad. Gewoon om plezier te maken met elkaar en wat cultuur op te pikken. Waarom we dit doen? Waarom niet?

Jaarlijkse tour

Afgelopen jaar waren we van 16 tot 18 mei te gast in het eigenzinnige Berlijn. Van donderdag tot met zaterdag hebben we ons ondergedompeld in deze bijzondere stad. We hebben geproefd van internationale en lokale lekkernijen, samen de stad verkend, feestgevierd met locals en ga zo maar door. Het was een waar feest. In mei staat er wederom een reisje op de planning. De bestemming is nog onbekend, maar we kunnen niet wachten!

Bij Oelan zorgen we ook goed voor anderen

Bij Oelan zorgen we goed voor elkaar, maar vinden we het net zo belangrijk om ook wat voor anderen te doen. Daarom gaan we ieder jaar een dagje uit met mensen die wel wat gezelschap kunnen gebruiken.

Een dagje Artis met ouderen afgelopen oktober is hier het meest recente voorbeeld van. In samenwerking met Nationale Vereniging de Zonnebloem hebben we in Artis een ontzettend leuke dag gehad met een gezellige groep ouderen. Ondanks de regen was het een dag vol zonneschijn.