Partners

NLJUG, de Nederlandse Java User Group is opgericht in 2003. De NLJUG verenigt software ontwikkelaars, architecten, ICT managers, studenten, new media developers en haar businesspartners met algemene interesse in alle aspecten van Java Technology.

EntrD heeft Datafactory ontwikkeld: een slimme oplossing om persoonsgegevens te anonimiseren en te maskeren. Daarmee kan deze data veilig, snel en compliant worden gebruikt in een test- of analyseomgeving en voor opleidingen en demo’s. Bij het implementeren van software bij onze klanten nemen wij deze oplossing mee in onze toolbox.

Delphix unifies data operations across your enterprise. End users get self-service access to the data they need in minutes. Delphix installs on existing hardware, making it simple and easy to deploy on premise or in any cloud – so your enterprise is Delphix-ready today. Delphix pioneered data virtualization and, today, is the only integrated data masking and virtualization solution on the marketplace.

Parasoft richt zich op het bouwen en leveren van slimme tools voor SOA, webservices, websites, Java, .NET, C, C++ (embedded) software en IT systemen. Parasoft levert de benodigde kennis, technologie en training om het software test proces te automatiseren.

OpenText Cordys is een wereldwijde leverancier van software voor het innoveren van bedrijfsprocessen. Voor het implementeren van onze flexible IT oplossingen zetten wij OpenText Cordys in.

Ammerlaan IT Training & Advies levert onafhankelijke IT Trainingen en advies. Gespecialiseerd in Testing, Agile en Scrum, Business Analyse en Requirements Engineering. Zij geloven dat praktijkkennis noodzakelijk is voor het geven van een training, daarom zijn alle docenten professionals in het vakgebied. Ze onderscheiden zich door gebruik te maken van praktische leermethoden, waardoor deze als levendig worden ervaren met focus op toepasbaarheid in de praktijk.

First Line Software is een software bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de uitvoering van unieke en uitdagende projecten. Zij combineren technisch vakmanschap en ervaring, sectorkennis en transparante (agile) processen om hun klanten consistent kwalitatief hoogwaardige business applicaties en software producten te leveren.